amsterdamsche fijnhout
Café Lennep.
Café Lennep, het nieuwe café van oud-west, gelegen aan de Jacob van Lennepkade vlakbij de Jan Pieter Heijestraat. Met ons relaxte terras aan het water en nog een terras in de binnentuin is er genoeg ruimte om lekker te lunchen, dineren en/of borrelen.
Hout kopen bij de echte houthandel Archief www.woodworking.nl.
hopelijk nodigt dit topic uit om van iedereen de houthandelaren te leren kennen samen met hun persoonlijke ervaringen. Ik ben alleen bij de Amsterdamse fijnhout handel geweest en ik vind ze best behulpzaam maar ze schijnen best duur te zijn.
B-Fix Verdelers.
ZEELAND TUINMATERIALEN BV. B-Fix onderhoudt een bevoorrechte relatie met ieder van zijn partners. Elke dag opnieuw volgt B-Fix de kwaliteit van de houtsoorten, de profielen en de voorraad op. We werken alleen samen met verdelers die aan onze kwaliteitseisen voldoen.
Noord-Holland Semco teak producten.
Vraag en Antwoord. Amsterdamsche Fijnhouthandel / 020-6882100. Minervaweg 14, 1013 AR AMSTERDAM. www.fijnhout.nl / afh@fijnhout.nl. Blokesch Yacht Care / 06-15405042. Djakartaterras 58, 1095 DC AMSTERDAM. www.jachtpoetsers.nl / info@jachtpoetsers.nl. Rezelman RVS / 072-5158226. Berenkoog 78, 1822 BZ A LKMAAR. www.rezelman-rvs.com / info@rezelman-rvs.com.
links.
Deze Nederlandse winkel verkoopt alles om te beeldhouwen. Een online shop voor de houtspecialist, gutsen voor houtsnijwerk. De Amsterdamsche Fijnhouthandel www.fijnhout.nl. Externe linken: opleidingen, verenigingen, musea. Het Centrum voor MuziekinstrumentenBouw in Puurs geeft opleidingen voor het bouwen van diverse muziekinstrumenten www.cmbpuurs.be.
Amsterdamsche Fijnhouthandel Bouwmaterialen Amsterdam Facebook 9 recensies 1.933 foto's.'
Amsterdamsche Fijnhouthandel heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. Kijk, zo mooi kan een bank van hergebruikte bielsen zijn. Wij hebben iets smaller gezaagde spoorweg bielsen op voorraad, van eikenhout. Bel 020-6882100 of mail naar afh@fijnhout.nl. Amsterdamsche Fijnhouthandel heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd.
Een monument voor de Oude Houthaven door Robert Lagendijk voordekunst.
Piet Bierenbroodspot Scheepswerf Bierenbroodspot. Bert Kempes De Amsterdamsche Fijnhout anno 1898. Martin Melchers Stadsecoloog in ruste. Laura van Hasselt Conservator, Amsterdam Museum. Piet Ruijter Visser. Rens de Mol, Chris de Vries, Martin Broek en Nel Breedveld Buurtbewoners. Jan Donkers Radiomaker en bewoner Amsterdam Noord.
ZELFBOUWERS, WAAR KOPEN JULLIE HOUT? Archief GitaarNet.
Voor hout ga ik locaal naar de Amsterdamsche Fijnhouthandel, die wel eens wat heeft flink wat mahonie, Afrikaanse soorten niet al te duur en prima te gebruiken, maar ook wel wat Honduras. Laatst nog een mega plank van 1.80 meter bij 400mm bij 45mm Khaya mahonie gekocht voor een kleine 45 Euro, ruim voldoende voor een paar bodies, wellicht een paar halzen.

Contacteer ons