Houthandel Amsterdam
Goedkoop Bouwmaterialen.
Steigerhout, Tuinhout, Douglas, Raam en kozijnhout, Aftimmerhout, etc. Een stralende afwerking, duurzame verlijming en een eenvoudige verwerkbaarheid! Ruim assortiment binnendeuren uit voorraad leverbaar. Compleet assortiment bouwmaterialen voor iedereen die bouwt. Alles voor het afwerken van uw project. IJzerwaren en gereedschappen.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Centrum PontMeyer.
De vestiging Amsterdam Centrum staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Centrum kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen.
Floris Bouwcenter.
EQ zero by Bouwcenter. Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in! Volg ons op.: Inloggen op BIOS. Inloggen op iBouwm@p. Vraag naar onze FSC of PEFC gecertificeerde producten. Zakgoed en bouwchemie. Hout en plaatmateriaal.
Van Melis stalen of gietijzeren terraskachel kopen OutTrade.
Houdt u er ook zo van om op een zomeravond eens lekker buiten te gaan zitten met een vuurtje wanneer het af begint te koelen? Neem dan maar eens een kijkje in het brede assortiment aan terraskachels van Van Melis. 0 870 0 tot 870. Soort barbeque / kachel. op hout 20.
Houtrot Amsterdam Dijkman en Co.
Neem contact op met de houtrotspecialisten Dijkman Co. in Amsterdam en vraag naar de mogelijkheden. Hoe herkent u houtrot. Barsten in de verflaag. Deuken in het hout. Bruine of zwarte plekken op het hout. Houtdelen die loslaten. Rek: Abnamro 56581422.
Van Keulen Amsterdam Hout en bouwmaterialen.
Dit is Van Keulen Hout en bouwmaterialen. Onder de naam Greenworks biedt Van Keulen een ruim assortimen duurzame bouwmaterialen. Van Keulen is de meest duurzame distributeur van bouwmaterialen in de Randstad. Van Keulen levert in heel Nederland tot 28 meter hoog! In Amsterdam zelfs binnen 3 uur in overleg.
Torenflat van hout De Ingenieur.
Cross Laminated Timber, dwars op elkaar gelijmde planken, is een woord dat vaak langskomt bij het ontwerp van de HAUT, de woontoren die moet gaan verrijzen in het nieuw te ontwikkelen Amstelkwartier in Amsterdam. Vanaf de onderste verdieping, die is van beton, wordt het hout gebruikt voor de constructie van zowel de kern als de vloeren.
Houtzagerij Amsterdam Huibers Hout.
Amsterdam Houtzagerij Houtbewerking Houthandel Amsterdam. Voor al het hout in of rondom uw huis in Amsterdam kunt u bij Huibers Hout terecht. Dankzij onze eigen houtzagerij zijn wij zeer dynamisch en zijn er weinig wensen die wij niet kunnen realiseren.

Contacteer ons