houthandel groningen
Gadero houthandel Groningen Kassa.
Vrije tijd tuin. Gadero houthandel Groningen. Ik heb werkelijk nog nooit zo een malafide bedrijf meegemaakt! 6 weken geleden een schutting besteld online wat direkt leverbaar was. Echter bij elke dag dat het geleverd zou worden kreeg ik weer een SMS dat het niet doorging.

Houthandel Harkema levert alle soorten hout voor in en rondom het huis. Klantgerichtheid en optimale service zijn het credo van ons bedrijf; ongeacht of het nu gaat om levering voor de grond, weg of waterbouw, of levering aan de doe-het-zelver.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Groningen PontMeyer.
Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Groningen kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen. Kopen bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer scheelt u veel tijd, die u weer aan uw klus kunt besteden.
De Houtboer De online Hout en toebehoren Shop De Houtboer.
De Houtboer in Drachten is hét adres voor groot assortiment bouwhout, hout, plaatmateriaal, tuinhout en aanverwante materialen. De Houtboer is één van de grootste houtleveranciers van Friesland en levert in heel Nederland. In Oktober 2006 is De Houtboer BV gestart onder leiding van Klaas van Lingen.
Zagerij en Houtbouw Popken Tuinmeubelen en Houtbouw.
Naast tuinmeubelen leveren wij leuke houten decoraties, geven wij workshops We bouwen maatwerk landelijke schuren, verandas en andere luxe buitenverblijven veelal in de noordelijke provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijsel. Robuuste tuintafels en tuinbanken. Ons hout voor de meubelen komen uit eigen zagerij.
Winkel in Groningen Coolblue alles voor een glimlach.
Het Hout 145. 9723 LB Groningen. Bekijk route en bereikbaarheid. Het Hout 145. 9723 LB Groningen. Plan je route. Voor de deur stoppen bussen: 5, 74, 78 en 178. Stap uit bij de halte Sontplein. Daarna is het nog 2 minuten lopen.
Klusmaterialen Nijdam Klus en Tuin Materialen.
De online klus en tuinhout winkel voor binnen en buiten! U bevindt zich in de categorie KLUSMATERIALEN 1 van de 4 categorieën van Nijdam Klus en Tuin, wij zijn van huis uit een houthandel die vanaf 1972 gevestigd is in Groningen Ruischerbrug.
Home Hout van jou. De plek voor unieke meubels. Samen maken we de mooiste ideën werkelijkheid. Home Hout van jou. De plek voor unieke meubels. Samen maken we de mooiste ideën werkelijkheid.
antiek eikenhout bouwpakket eikenhout eikenhouten tafel frans eikenhout letterbak massief massieve tafel oud eikenhout ovalen tafel robuuste tafel steigerhouten letterbak steigerhouten tafel Tafels op maat tafel van steigerhout tafel van wagondelen wagondelen zelf je tafel maken. Copyright Hout van jou Groningen.

Contacteer ons