houthandel haarlem
De Houtvaart.
Zwembad De Houtvaart in Haarlem is een multifunctioneel openluchtbad voorzien van een ruime en zonnige ligweide voor een lekker dagje. Of je nu komt om baantjes te trekken, of dat je kinderen toe zijn aan het halen van hun zwemdiploma: bij zwembad De Houtvaart in Haarlem bieden wij plek voor alle zwemactiviteiten.
SchouwSpel Vogelenzang houtkachels Haarlem, kachels en haarden, hout kachels, houtkachel.
Zet bij de eerst keer stoken van uw kachel dan ook uw ramen en deuren wijd open, er zijn mensen die er voor kiezen hun houtkachel eerst buiten te laten branden voordat ze deze binnen plaatsen. Na deze wederzijdse gewenning zult u jarenlang genieten van uw mooie houtkachel. Het SchouwSpel is gevestigd in het voormalige station van Vogelenzang Bennebroek nabij Haarlem.
Houtplein e.o. herinrichting Gemeente Haarlem.
Met een cofinanciering vanuit de gemeente is er voldoende budget voor het Houtplein. Procesmanager voor de gemeente Haarlem is de heer R. Voor vragen kunt u contact met hem opnemen via het algemene nummer van de gemeente 14 023 of via antwoord@haarlem.nl.
Schutting Haarlem Schutting laten plaatsen Haarlem.
Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Haarlem een hout beton schutting te laten plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton.
Amsterdamsche Fijnhouthandel.
soorten hout zoals ebben, zebrano etc. Unieke stukken hout in verschillende speciale soorten. Gefineerd en garantie verlijmd multiplex. Fineer van bijna alle houtsoorten, zoals Wortelnotenfineer en Bloemfineer, maar ook van Teak, Mahonie en Eiken. Wij leveren een grote keuze in geschaafd hout in onze planken en stukkenloods.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede PontMeyer.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede is al jaren de bouwmarkt voor de omgeving van Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Lisse, Cruquius en Hoofddorp. In de vestiging vindt u een grote hoeveelheid bouwmaterialen. Denk hierbij aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.
De Haarlemse Houthandel Oozo.nl.
De onderneming De Haarlemse Houthandel is gevestigd op Nijverheidsweg 25B /C te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 34087556 en is gelegen in Waarderpolder in de gemeente Haarlem.
Houthandel Haarlem Bakker dé Houthandel.
De houthandel bij uitstek voor Haarlem! Bakker dé Houthandel, al decennia lang een vertrouwde naam in West-Friesland en de wijde omgeving. Uitgegroeid tot een moderne hout/bouwmaterialenhandel en werkend met de beste merken voor de aannemer, de klussenier, de tuinier en de particulier!

Contacteer ons