houthandel rotterdam
Zwarthout Shou Sugi Ban Woonhuis in Nesselande Rotterdam.
Woonhuis in Nesselande Rotterdam. De filosofie van dit woonhuis is tweeledig: enerzijds een karakteristieke, sterke vormentaal, anderzijds een bouwmethodiek die gebaseerd is op gebruik van uitsluitend natuurlijke bouwmaterialen. Het huis maximaliseert de bouwkavel in de breedte, waarna twee hoeken afgeschuind zijn. Zo ontstaan er geen smalle laantjes langs het gebouw, maar lopen de tuinen optisch door langs het huis. Het huis is opgetrokken in prefab houtskeletbouw, geïsoleerd met houtwol en afgewerkt met het zeer karakteristieke, zwart geblakerde Naoshima hout.
Laminaatvloer Vloer Meister.
Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. Een innovatie decordruk zorgt ervoor dat het decor op één plank geen enkele keer wordt herhaald. Zo oogt deze laminaatvloer nog meer als een echte landhuisvloer van hout.
Heuvelman Hout.
De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die voelbaar is door ons gehele bedrijf; al sinds 1876 zijn wij leverancier van bewerkt vurenhout en ook voor hardhout en plaatmateriaal kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het inkopen van de hoogste kwaliteit hout, het hout tot de meest complexe vorm bewerken of om een specifiek samengestelde, gelabelde en verpakte levering, niets is ons te gek.
Welkom bij dé online zagerij OPMAATZAGEN.nl.
We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires.
Rotterdam Hout Service in Rotterdam Hout Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Rotterdam Hout Service. Verkoop van bouw gerelateerde artikelen via het internet. Rotterdam Hout Service is geverifiëerd door eigenaar. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Rotterdam Hout Service. Algemene indruk van dit bedrijf.:
Ramen Houthandel Van Stolk, Rotterdam Wendingen Platform voor de Amsterdamse School.
Ramen Houthandel Van Stolk, Rotterdam. Vier prachtige ramen met typische Bogtman kenmerken uit de collectie van het Museum Rotterdam, gemaakt ter ere van het 200-jarig jubileum van Houthandel Van Stolk. Officiële of officieuze naam Ramen Houthandel Van Stolk, Rotterdam. Type object Glas in lood.
De Groot Vroomshoop Groep.
Daarom ontwikkelen we op een duurzame manier producten die de steeds extremere weersinvloeden doorstaan. Hete zomers, koude winters, windvlagen en zware regenval zorgen bijvoorbeeld voor een zwaardere belasting van de prefab houten bergingen die De Groot Vroomshoop levert. Winnaar Nederlandse Bouwprijs 2019, natuurlijk van hout.
RAB Bouwcenter.
Hout en plaatmateriaal. Bouwcenter RAB Texel is in alle opzichten een uniek bedrijf. We bestaan al sinds 1921 en zijn de eerste vestiging van de RAB Groep. Er wordt een heel breed assortiment gevoerd voor de professionele bouwer op Texel.

Contacteer ons