fijnhout amsterdam
Vacatures bij Fijnhout B.V. in Amsterdam.
Aan de Minervahaven worden een nieuw kantoor en een aantal nieuwe loodsen gebouwd. De verkoop zal voortaan vanuit de haven plaatsvinden. Met spijt nemen wij afscheid van de Jordaan. Tegenwoordig zijn de houthavens uitgegroeid tot een van de laatste stukjes echte haven dicht bij het centrum van Amsterdam, wederom zijn wij gevestigd in een uniek stukje Amsterdam.
Amsterdamsche Fijnhouthandel V.O.F. Portle.
1013 AR Amsterdam. 31 020 688 21 00. Deel deze pagina.: Amsterdamsche Fijnhouthandel V.O.F. is een familiebedrijf en levert meer dan honderd houtsoorten aan groothandels en particulieren. Het hout is onder meer bestemd voor verwerking in meubels, jachten, muziekinstrumenten, beeldhouwwerken, sieraden, terrassen en presentatiemateriaal. Fijnhout beschikt over een grote planken en stukkenloods.
Westpoort-Amsterdam Winkels Fijnhout, Amsterdamsche Fijnhouthandel.
Fijnhout, Amsterdamsche Fijnhouthandel. Minervahavenweg14 1013 AR Amsterdam 020 688 21 00 Stuur een e-mail Bezoek website. Bekijk meer foto's.' De Amsterdamsche Fijnhouthandel is een houthandel die ook levert aan particulieren. U vindt bij ons ook voor uw privéprojecten speciale en bijzondere soorten hout.
Meerkunst.
Meerkunst wil ik je graag uitnodigen voor de manifestatie Open Ateliers Oost. Thema Kunst" en Science." op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014 van 12.00 18.00 uur. De Centrale Expositie is in het. Oranje Vrijstaatkade 71., 1093 KS Amsterdam.
Houthandel Van de Stadt Hout Plaatmateriaal Groothandel Regio Amsterdam.
Houthandel van de Stadt onderscheidt zich van andere houthandels door zelf te importeren en te selecteren aan de bron, waardoor kwaliteit voor de klant gegarandeerd is. Ambachtelijkheid en pure liefde voor het vak spelen een belangrijke rol in ons werk.
Fijnhout BV Amsterdam.
Fijnhout BV is een dochter van IBR Holding BV. Dit bedrijf is ook gevestigd aan de Minervahavenweg 14 in Amsterdam gemeente Amsterdam. Naast Fijnhout BV heeft IBR Holding BV nog één andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde dochteronderneming in Nederland.
t Fijnhout tfijnhout.nl.
Home for Companies. Cultureel Centrum het Fijnhout. t Fijnhout in Amsterdam Oud West. Dakterras t Fijnhout. Zalen te huur in Cultureel Centrum het Fijnhout. Kantoren in t Fijnhout. Jacob van Lennepkade 334. 1053 NJ Amsterdam Oud West. Bedrijvigheid op het gebied van nieuwe media, communicatie, muziek, theater, foto film, kunst, cultuur, onderwijs en duurzaamheid maken het Fijnhout tot het Fijnhout.
Cultureel Centrum het Fijnhout tfijnhout.nl.
Cultureel Centrum het Fijnhout. Home for Companies. Cultureel Centrum het Fijnhout. Fijnhoutcomplex is een broedplaats voor startende ondernemers. Dit voormalige hoofdkantoor van Fijnhout Houthandel in Amsterdam Oud-West bevat sinds 1986 units van verschillende grootte 25m2 160 m2 met daarin o.a.

Contacteer ons