douglas hout of geimpregneerd hout
Duurzaam tuinhout kiezen.
Hout is een sfeervol materiaal wat de tuin een bijzonder karakter en een warme uitstraling geeft. Behandeld of verduurzaamd hout verliest in de loop van der tijd het verduurzamingsmiddel wat het milieu vervuilt. Hardhout komt uit tropische bossen die daarvoor soms massaal gekapt worden en het moet lang op transport. De beste oplossing is Europees hardhout zoals eik, kastanje, douglas of acacia.
Welkom bij Van der Putten Houtbouw Douglas Hout, Houten Schuttingen en Houten Overkappingen/Buitenverblijven/Veranda's.'
Denk ook aan zwart of blank Zweeds-Rabat ook wel potdeksel genoemd, dakbeschot, dakplanken, vlonderplanken, gevelbesiding, boeiboorden, vellingdelen en ook betonpoeren en dakbedekking veelal EPDM, etc. Douglas is van nature een duurzame Europese naadhoutsoort en daardoor een goed alternatief voor bijvoorbeeld geimpregneerd Grenen of Vuren en met name geschikt voor houten constructies, overkappingen/buitenverblijven/veranda's, gevel/wandbekleding en tuinhout, etc. Doordat wij rechtstreeks importeren leveren wij tegen fabrieksprijzen, klik op onderstaande link voor de prijslijst. Klik hier voor Douglas hout.
Geïmpregneerd tuinhout tegen de laagste prijs? Tuindomein.nl.
Dubbel rabat grenen hout geimpregneerd 2.8x14cm. Bekijk dit product. Producten 1 24 van 34. U lees momenteel pagina 1. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Get a Quote for. geschaafd met ronde hoeken 15. glad geschaafd 8. grof reliëf / onderzijde glad 1. rond gefreesd 4. dompel geímpregneerd 4. druk geïmpregneerd 31. grenen hout midden europees 20. vuren hout midden europees 1. vuren hout noord zweeds 13. Onverslaanbaar in service prijs. Laten monteren blokhut en tuinhuis. Lariks douglas hout.
Geïmpregneerd hout voor constructies, tuinschermen, palen.bij, Geldhof Hout!
Schaaf, zaag, en freeswerk. Western red cedar. Schaaf, zaag, en freeswerk. Noords hout en oregon douglas kunnen wij geïmpregneerd of gedrenkt aanbieden. Ontdek hier het verschil tussen drenken en impregneren. Voor tuinhout zijn wij verdeler van het gamma van Vernafix.
Douglas Hout Kopen? Bij dé Douglashout Specialist! NuBuiten. Douglas Hout Kopen? Bij dé Douglashout Specialist!
Verf en Beits. Bescherm uw hout! Vindt alles voor uw dak! Douglashout is afkomstig van de Douglasspar en wordt in velerlei toepassingen gebruikt, zoals Douglas schuttingen, tuinmeubels en vloeren, maar ook spanten en gevelbekleding. NuBuiten biedt u een ruim assortiment van Douglas contructiehout, Douglas Potdekselplanken en Douglas geprofileerde delen aan; wij waarborgen onze constante kwaliteit door streng te selecteren op inkoop, zodat u altijd het beste Douglashout kunt verwachten. Vrijwel al ons Douglashout is direct online te bestellen in de webwinkel; u kunt uw Douglashout laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen.
Wat is geïmpregneerd hout?
Het impregneren is nodig om niet duurzame houtsoorten, zoals naaldhout, geschikt te maken voor buitengebruik. Zo is Lariks Douglas hout eigenlijk alleen in de tuin toepasbaar als het eerst behandeld is en impregneren is daarbij vaak een eerste keus, omdat het relatief goedkoop en eenvoudig is. Maar wat is deze behandeling nu precies? Hieronder leest u alles over dit proces. Geïmpregneerd: wat is dat? Bij het impregneren van hout wordt het hout behandeld met een combinatie van chemicaliën, met als hoofdbestanddeel koper. Het metaal koper beschermt het hout uitstekend tegen houtrot en insecten. De andere toegevoegde stoffen beschermen het hout tegen andere vormen van aantasting, waar het koper geen invloed op heeft. Geïmpregneerd hout heeft vaak een kenmerkende groene gloed. Dit komt door het koper wat nu in het hout zit. Er zijn eigenlijk twee manieren om hout te impregneren: door te dompelen of door vacuüm druk toe te passen.
Kies het juiste tuinhout voor je tuinconstructies Horta.
Kies daarom zeker de juiste houtsoort voor jouw tuinafsluiting of tuinpoort. Vraag advies aan je Horta specialist. Lees meer over diverse houtsoorten. Moet geïmpregneerd hout nog afzonderlijk behandeld worden? Wat is impregneren? De duurzaamheid en kwaliteit van hout wordt bekomen door het impregneren met de vacuüm-druk methode.
Douglas constructiehout.
Onbehandeld douglashout verkleurd met een blauwgrijze tint, om de vergrijzing te verkomen kunt u een beits of impregneermiddel gebruiken. Het fijnbezaagde douglashout van Hillhout is vers gezaagd, en het geschaafde hout is teruggedroogd tot ongeveer 18% vochtgehalte. Bij het geschaafde hout zal er veel minder scheurvorming ontstaan. Sorteren op Standaard. Sorteren op laagste prijs. Sorteren op hoogste prijs. Sorteren op productnaam A-Z. Sorteren op productnaam Z-A. Aantal per pagina 12. 1-12 215 resultaten. Dakbeschot douglas breed 300cm geimpregneerd W42026. Groen Geimpregneerd Douglashout. Dakbeschot douglas breed 500cm geimpregneerd W42029.

Contacteer ons