hout op hout
Home Groepscertificatie hout.
Bouwprofessionelen in de houtsector kunnen, indien zij aan de voorwaarden voldoen, op een vrij eenvoudige manier deelnemen aan de certificatie van verantwoord bosbeheer. Wij leveren het FSC en PEFC-attest af dat u nodig heeft om het hout en houtproducten dat u aankoopt met garantie alsdusdanig verder te kunnen verkopen.
Hout IKEA.
Wij zijn een van s werelds grootste aankopers van FSC-gecertificeerd hout in de retailsector, en we zijn net als WWF een van de oprichtende leden van FSC. Nog los van het feit dat onze leveranciers aan onze strenge IWAY bosbouwnorm moeten voldoen, is het aandeel hout uit duurzamere bronnen gerecycled hout en hout uit door de FSC gecertificeerde bossen in 2017 gestegen naar 77%. We mikken op 100% tegen 2020.
Onderhoudstips hout Thomas interieur.
Let er bij vazen, cache-pots en glazen op dat er geen water in het hout dringt. Indien er toch eens een waterrand ontstaat, wis deze dan zorgvuldig af en wrijf met een droge doek na. Meubelen in massief hout zijn onderhevig aan het vochtgehalte in de lucht.
Hout nagels Hilti Belgiƫ.
Prijsinformatie Professionele Net Prijs Excl. BTW op en de verkoop via www.hilti.be is uitsluitend voor professionele ondernemingen met BTW registratie nummer. Informatie Klant is ingelogd op hilti.be Persoonlijke Net Prijs Excl. BTW rekening houdend met commerciƫle condities. Beveiliging van uw gegevens.
HoutEnMeubel Ons hout is jullie goud.
Design In Hout. Maatwerk In Hout. Design In Hout. Onze ontwerpen zijn handgemaakt, uniek en vervaardigd uit materiaal van de beste kwaliteit. De afwerking is steeds met oog voor detail. Maatwerk In Hout. Een op maat gemaakte stijlvolle keuken nodig?
Massief hout bij Houthandel Dequidt.
2019 Houthandel Dequidt Made by Comsa! Houthandel Dequidt nv. Albert I laan 27/A 8630 Veurne Tel. 058-31 10 58 Fax 058-31 49 32 E-mail info@dequidt.be. vrijdag 7.45-12u en 13-17.30u magazijn 8-12u en 13-18u showroom zaterdag 8.30-12u magazijn showroom. In de kijker. Volg ons op.
10 redenen om voor hout te kiezen Decadt Houthandel.
Contact met hout is aangenaam: het is aangenaam gladgeschuurd, het ruikt prettig en voelt nooit koud aan. Hout laadt bovendien geen statische electriciteit op: het trekt dus geen stof aan. Hout is brandveilig. Hout is goed bestand tegen hoge temperaturen.
Mezo-hout Home.
In onze Mezo-Hout vestigingen in Bree, Mol en Sint-Truiden hebben we heel wat houtsoorten op voorraad voor daktimmer. Onze moderne machineparken zorgen dat uw hout op maat kan. We verzagen en schaven in onze schaverij hard en zachthout naar wens.

Contacteer ons