houthandel
VAN DEN HENDE HOUTHANDEL.
Klik hier voor Freeswerk. PROJECTEN IN DE KIJKER. Home Geschiedenis Ligging Houthandel Freeswerk. Houthandel Van Den Hende Deerlijksesteenweg 182 8530 Harelbeke. Telefoon: 056/71.19.11 Email: info@vandenhende.be. Indien U de animatie op deze pagina niet kunt afspelen download dan de Macromedia Flash Player.
VAN DER PERRE Houthandel Van der Perre Uw houtspeciaalzaak in de streek.
Vandaag vindt u er zowel een houtzagerij als een houthandel met een compleet pakket aan houtsoorten. Gelegen te Lennik, Vlaams-Brabant Belgiƫ. In de directe omgeving van Halle, Ninove en Brussel. Zagerij houthandel VAN DER PERRE Assesteenweg 148 1750 Lennik Routebeschrijving.

neem een kijkje onder Vacatures. Welkom bij Houthandel JANSSENS EN JANSSENS. Wie zijn wij? JANSSENS EN JANSSENS is een algemene houthandel gespecialiseerd in hout, platen interieurafwerking. Wij hebben verschillende vestigingen.: Houthandel Janssens en Janssens in Hoogstraten. Houthandel Janssens en Janssens in Oudenaarde.
Gikimat, uw houthandel in Gikimat bij Sint-Truiden.
Gikimat is jaren lid van de Belgische Houtconfederatie, die houthandelaars, bosuitbaters en zagerijen groepeert. Zo bent u zeker dat u te maken hebt met een betrouwbare en professionele houthandel, met oog voor een duurzaam bosbeheer. Hout is een herbruikbaar en 100% natuurlijk product.
Aerts houthandel doe-het-zelf dakhout tuinhout eiken douglas bijgebouwen.
Met ons uitgebreid assortiment, knowhow en korte levertijd garanderen wij steeds het beste resultaat aan de beste prijzen. Ons ruim assortiment aan tuinhout bevat o.a. speeltoestellen, schermen terrasplanken, tuinhuizen, omheiningen, poorten, enz Dit alles in de gewenste maten en houtsoorten.
Vandenbroucke.
Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! ONTDEK ONZE VOORRAAD RECUPERATIEHOUT VOOR. WAND EN MEUBELEN.: Barnwood: authentieke, verweerde planken van schuren uit de Alpen om te gebruiken als wandbekleding, voor meubelen enz. Oude wagonplanken in eik: 40mm dikte, uniek product met charme.
Houthandel Vanhamel, een houthandel voor iedereen!
Blader eens door onze productpaginas om een idee te krijgen van het aanbod van onze houthandel. Of kom gewoon eens langs in onze ruime toonzaal, dan krijg je er ineens een woordje uitleg bij. Eigen plaatsingsdienst voor binnendeuren, eigen drenkinstallatie, transport, op maat verzagen, schaven, frezen.,
Houthandel Reynders uit Meerhout, uw houtspecialist bij uitstek. Hout Reynders Meerhout.
Als u ons de juiste maten doorstuurt, bezorgen wij uw bestelling plaatsklaar. Tot slot melden wij u dat Houthandel Reynders binnenkort verhuist naar een nieuwe locatie, waardoor onze dienstverlening nog hogere toppen zal scheren. Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten.

Contacteer ons