houthandel
Vandenbroucke.
Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! ONTDEK ONZE VOORRAAD RECUPERATIEHOUT VOOR. WAND EN MEUBELEN.: Barnwood: authentieke, verweerde planken van schuren uit de Alpen om te gebruiken als wandbekleding, voor meubelen enz. Oude wagonplanken in eik: 40mm dikte, uniek product met charme.
houthandel De Spiegelaere.
Ook de doe-het-zelvers en timmermannen zijn bij ons welkom om materiaal te halen voor hun tuinhuis, poolhouse, terras, tafels en bijgebouwen. Bel ons op het nummer 09/374 53 92 of stuur een email naar zagerij.despiegelaere@telenet.be. Zagerij De Spiegelaere levert zowel in binnen en buitenland.
Houthandel Markabo Interieurshop Heist-op-den-Berg Inforegio.be.
U kan bij Houthandel Markabo te Heist-op-den-Berg Itegem terecht voor alle daktimmerwerken met vakkundig advies. Gaande van verschillende op maat gemaakte houtcreaties voor in uw interieur zoals een parketvloer, kurkvloer, linoleumvloer, laminaatvloer, plankenvloer, deurklinken, dressing, panelen, verlichting, keukendeuren, velux en zoldertrappen.
Houthandel Leirman Diksmuide uw hout leverancier regio Westkust.
Houthandel Leirman, meer dan 70 jaar ervaring in de houtsector. Bezoek vrijblijvend onze showroom in Diksmuide. Van houten balk tot afgewerkte Velux, bij Leirman een gevarieerd en uitgebreid hout assortiment. De showroom van Houthandel Leirman geeft u een uitgebreide keuze uit parket, laminaat, wand en plafondbekleding.
Houthandel.
Gelukkig staat u er niet alleen voor. Onze afdeling houthandel biedt u niet enkel een keuze uit de beste houtproducten, u kan er ook rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies. Een toegevoegde waarde die particulieren, zelfplaatsers, aannemers en productiebedrijven weten te waarderen.
VAN DEN HENDE HOUTHANDEL.
Klik hier voor Freeswerk. PROJECTEN IN DE KIJKER. Home Geschiedenis Ligging Houthandel Freeswerk. Houthandel Van Den Hende Deerlijksesteenweg 182 8530 Harelbeke. Telefoon: 056/71.19.11 Email: info@vandenhende.be. Indien U de animatie op deze pagina niet kunt afspelen download dan de Macromedia Flash Player.
Houthandel Wienen.
Beste klanten, Tijdens de wintermaanden, December Januari en Februari, zijn wij dagelijks geopend van. Tijdens de kerstperiode zijn we gesloten van vrijdag 21/12/2018 tot en met zondag 06/01/2019. WIENEN Houthandel N.V. Jeurissenlaan 1050, 3520 Zonhoven, Tel: 011 / 81 41 94.
Houthandel Leirman Gistel Diksmuide Oostende.

Contacteer ons