houthandel
Houthandel.
Gelukkig staat u er niet alleen voor. Onze afdeling houthandel biedt u niet enkel een keuze uit de beste houtproducten, u kan er ook rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies. Een toegevoegde waarde die particulieren, zelfplaatsers, aannemers en productiebedrijven weten te waarderen.
VAN DEN HENDE HOUTHANDEL.
Klik hier voor Freeswerk. PROJECTEN IN DE KIJKER. Home Geschiedenis Ligging Houthandel Freeswerk. Houthandel Van Den Hende Deerlijksesteenweg 182 8530 Harelbeke. Telefoon: 056/71.19.11 Email: info@vandenhende.be. Indien U de animatie op deze pagina niet kunt afspelen download dan de Macromedia Flash Player.
Houthandel Wienen.
Beste klanten, Tijdens de wintermaanden, December Januari en Februari, zijn wij dagelijks geopend van. Tijdens de kerstperiode zijn we gesloten van vrijdag 21/12/2018 tot en met zondag 06/01/2019. WIENEN Houthandel N.V. Jeurissenlaan 1050, 3520 Zonhoven, Tel: 011 / 81 41 94.
Houthandel Leirman Gistel Diksmuide Oostende.
Gikimat, uw houthandel in Gikimat bij Sint-Truiden.
Gikimat is jaren lid van de Belgische Houtconfederatie, die houthandelaars, bosuitbaters en zagerijen groepeert. Zo bent u zeker dat u te maken hebt met een betrouwbare en professionele houthandel, met oog voor een duurzaam bosbeheer. Hout is een herbruikbaar en 100% natuurlijk product.
Aerts houthandel doe-het-zelf dakhout tuinhout eiken douglas bijgebouwen.
Met ons uitgebreid assortiment, knowhow en korte levertijd garanderen wij steeds het beste resultaat aan de beste prijzen. Ons ruim assortiment aan tuinhout bevat o.a. speeltoestellen, schermen terrasplanken, tuinhuizen, omheiningen, poorten, enz Dit alles in de gewenste maten en houtsoorten.
Vandenbroucke.
Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! ONTDEK ONZE VOORRAAD RECUPERATIEHOUT VOOR. WAND EN MEUBELEN.: Barnwood: authentieke, verweerde planken van schuren uit de Alpen om te gebruiken als wandbekleding, voor meubelen enz. Oude wagonplanken in eik: 40mm dikte, uniek product met charme.
Houthandel Vanhamel, een houthandel voor iedereen!
Blader eens door onze productpaginas om een idee te krijgen van het aanbod van onze houthandel. Of kom gewoon eens langs in onze ruime toonzaal, dan krijg je er ineens een woordje uitleg bij. Eigen plaatsingsdienst voor binnendeuren, eigen drenkinstallatie, transport, op maat verzagen, schaven, frezen.,

Contacteer ons