Amsterdam Houthandel
Zagerij Amsterdams Boshout Zagerij met duurzaam hout op maat.
Het hout komt van verschillende locaties in de regio Amsterdam, dus u weet wat u koopt. Door het maatwerk in het zagen en drogen hoeft u bijna niets meer weg te gooien. Dat scheelt ook. Gevolg: een lagere kuubsprijs dan bij een reguliere houthandel.
Houthandel van Steen Amsterdam Local Birds.
Houthandel van Steen. Overtoom 516, Amsterdam. Je huidige saldo.: Bedrag giftcard Vul een bedrag in Vul een geldig bedrag in. LTW percentage: 8%. Klik hier om te bestellen. Is dit jouw bedrijf? Wij hebben Houthandel van Steen toegevoegd aan Local Birds, omdat Houthandel van Steen een echte Local Bird is!
Houthandel Amsterdam H.Oude Hengel BV Houthandel Zagerij Houthandel De Meer A. C.
Home Amsterdam Houthandel. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. H.Oude Hengel BV Houthandel Zagerij. Houthandel en zagerij H. Oude Hengel BV. Specialist in o.a: Eiken, Beuken, Iepen, Douglas, Lariks en Teak. Constructie, bestek, en rondhout.
Parenco Hout B.V. BIOMASSA RONDHOUT.
Over Parenco Hout B.V. Wie zijn we en wat doen we. Welkom op de website van Parenco Hout bv de pragmatische schakel tussen boseigenaren, bosbeheerders en de houtverwerkende industrie. Wij vertellen graag wie we zijn, wat we doen en waarmee we u van dienst kunnen zijn.
Homepage Haarlemse Houthandel Haarlemse Houthandel.
De Haarlemse Houthandel deelt met trots mede dat zij exclusief verdeler in Nederland zijn geworden van composiet dekdelen van het merk WoodPlastic. Wij hebben standaard op voorraad de types Top Rustic Teak, Inox en Ebben en Step Forest Inox en Palisander. Volg de Haarlemse Houthandel op Facebook.
Ydefix Schaverij specialist in hout en bamboe.
Ydefix Schaverij heeft een dynamische werkplaats in Amsterdam Noord, waar alles draait om het werken met en het verwerken van vooral massief hout én bamboe. We zijn een ambachtelijk bedrijf met een aantal specialisaties en veel werkzaamheden die hieraan zijn gerelateerd.
MBS Kelderbouw Project Hotel Overtoomse Houthandel te Amsterdam Schot.
Home MBS Kelderbouw Project Hotel Overtoomse Houthandel te Amsterdam. MBS Kelderbouw Project Hotel Overtoomse Houthandel te Amsterdam. juli 12, 2017. Posted by: harrie van wees. April 2017 Schot Verticaal Transport BV heeft in opdracht van MBS Kelderbouw, de specialist in prefab kelders, geholpen met de realisatie van een afzinkkelder.
Sneek Hout.
Het is immers de aandacht voor dit aspect dat ervoor kan zorgen dat het belang van hout in de toekomst kan vergroten. Lees verder over Sneek Hout en onze geschiedenis. Sneek Hout is gespecialiseerd in hout en houtproducten voor duurzame buitenconstructies, waterwerken, verpakkingsoplossingen, tuinproducten en vloerproducten.

Contacteer ons