acacia houthandel
V.O.F. Houthandel C. Polak.
De planken zijn 3m lang, 20 mm dik, dus mooie dikke planken en de werkende breedte is 12cm. Bij grotere afname minimaal 1 pak gelden andere prijzen. In 1 pak zitten 208 planken, wat neer komt op 74.88 vierkante meter.
RobiniaWood RobiniaWood.
Al jaren pleiten wij voor het gebruik van één van Europas milieuvriendelijkste houtsoorten, namelijk Robinia. Deze houtsoort groeit snel, is qua bosbouw zeer ecologisch verantwoord en komt uit Hongarije. Robinia heeft duurzaamheidsklasse I/II wat garant staat voor tientallen jaren zorgeloos genieten.
Palenperpak Tuinpalen nodig? Pak hier je voordeel!
Tot slot proberen we u ook bij te staan met raad en daad en u de met onze knowhow zoveel mogelijk advies te verschaffen, want alleen de beste kwaliteit en prijs geldt om uw dromen te realiseren op het gebied van buitenshuize bouwcreaties.
Boomstamtafel.be unieke tafels van de mooiste Europese houtsoorten.
Eiken, Iepen, Noten, Acacia. Eerlijk Europees hout uit goed beheerde bossen, daar geloven wij in. Wij selecteren de stammen zelf op basis van uiterlijke kenmerken die wij en onze opdrachtgevers mooi vinden. We kiezen alleen de beste en mooiste stammen voor de productie van onze meubels.
Meubels Houthandel van der Marel Houtspecialist in Westland.
We maken bijvoorbeeld ook exclusieve boomstamtafels van houtsoorten als eiken, suar en acacia. In combinatie met een stalen onderstel een heel fraaie aanwinst voor uw tuin of in huis! Alles netjes opgeborgen in uw houten tuinkast. Ergert u zich aan de rommel in de schuur of de garage? Sla uw tuingereedschap op in een speciale tuinkast! Bij Houthandel Van der Marel kiest u uit een fors assortiment.
De Bleeslat wilgenvlechters.
Bank met leuning. sta tafel of bartafel van eikenhout ingelegd met oud eiken en acacia. oud eikenhouten tafel blad met acacia poten. Zitten-eten en drinken rond je eigen boom-stamtafel-wie wil dat niet? zee-tafel'-plakken' hout gegoten in een ijzeren frame-met hars en leem.
Acacia hout kopen? Houtleverancier Fijnhout Drenthe.
U wilt Acacia hout kopen? Vult dan onderstaand formulier in voor een offerte.: U heeft Javascript uitgeschakeld. Javascript is vereist om het formulier te kunnen verzenden. Robinia 250cm x 10cm x 10cm 5 stuks. Dit veld is verplicht. Of bekijk onze prijslijst om een snelle vergelijking te maken met andere houtsoorten. Uit voorraad leverbaar. Bangkirai / Balau. Buxus Castello Eur. Curaçao de negro. Red Resin Burl. Fijnhout Drenthe Houthandel Van Der Horst BV Disclamer Links Contact.
Buitenspeeltoestellen Houten speeltoestellen buiten Drenthen Assen.
Naast de houten speeltoestellen voor de overheden e.d. heeft Drenthens Speeltoestellen bedrijf vof ook een zeer ruime keus aan speeltoestellen voor de particuliere markt. Wij leveren o.a Jungle-Gym speeltoestellen en Acacia Robinia speeltoestellen. Daarnaast leveren we ook onze eigen ontworpen toestellen zoals bijvoorbeeld houten klimtoestellen.

Contacteer ons