ebbenhout houthandel
Home.
Van een advies tot een resultaat, waar ik met trots naar kijk en een enthousiaste kant, dat is mijn streven. Sinds 1 januari 2017 is Ebbenhout parket officieel gestart. Passie voor hout, vakmanschap en oog voor detail; daar sta ik voor!
Arnhemse Fijnhouthandel Teak Eiken en 100 andere houtsoorten, plaatmateriaal en fineer.
U kunt als u dat wilt op uw computer altijd de cookies uitschakelen of de ontvangen cookies verwijderen. Teak / Eiken / Mahonie hout kopen voor meubels en schepen? Kom naar de Arnhemse Fijnhouthandel! Houthandel in Arnhem 120 soorten fijnhout op voorraad.
Hoe het begon: Thiels.
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Houthandel Thiels en de nazorg. Tijdens de plaatsing bleek dat bij één van onze binnendeuren een slaglatje te weinig was meegeleverd door de fabrikant. Dit werd onmiddellijk aangepakt en re Familie Adriaens-Vandebergen.
Outlet Woonwarenhuis Nijhof.
Organizen en bewaren. Alle organizen en bewaren. Alle pannen potten. Thermosbekers en waterflessen. Hiermee kun je ook als je op reis bent naast je groene smoothie, fruitsmoothie of warme soep, je eigen notenmelk, vruchtenijs en pestos in een handomdraai bereiden.
Look Likes Decoratief plaatmateriaal.
Look Likes wordt gemaakt van echt hout, maar niet met de echte houtsoort. Houtsoorten zoals ayous, fichte of populier krijgen het uiterlijk van een andere houtsoort zoals eik, ebbenhout of teak. Daarnaast is er de art-collectie van Look Likes, met vijf gedurfde en kunstzinnige designs.
Geschaafde eiken planken voor het maken van meubels en trappen.
De dikten van de planken zijn 6 mm, 15 mm, 20 mm, 30 mm en 42 mm in verschillende breedten, lengten en kwaliteiten. Daarnaast beschikken we over een ruim sortiment van 16 andere houtsoorten zoals beuken, esdoorn, noten, olijfhout alsmede boomstamdelen.
Build your own bassguitar.
Hout of houtproducten importeren Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link.
Neem contact op met de NVWA via e-mail: info@nvwa.nl Vraag advies aan andere ondernemers op Higherlevel.nl Externe links. Import van hout en houtproducten FLEGT NVWA Europese Houtverordening NVWA Wanneer FLEGT-vergunning verplicht NVWA Indienen FLEGT-vergunning NVWA Merkteken ISPM 15 Stichting SMHV Wet en regelgeving.

Contacteer ons