teakhout houthandel
Volkers Hout.
Volkers Hout is de enige echte houthandel in Hilversum, t Gooi en omstreken voor aannemer, particulier, instelling en bedrijf. Sinds 1932 kunt u hier terecht voor de bewerking en verwerking van hout. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in normale producten als vurenhout, bouwhout en plaatmaterialen, ook voor bijzondere houtsoorten als beuken, eiken, teak, wengé, bamboe, grenen, douglas en merbau bent u bij ons aan het juiste adres.
Bakker de Houthandel Home page.
Actie blokhutten folder. 2019 Bakker dé Houthandel B.V. Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking van de site en gebruiken wij geanonimiseerde cookies om het gebruik van de website te analyseren. Meer informatie is beschikbaar op onze privacyverklaring pagina.
Worldwood Teak and More.
Worldwood is een voorraadhoudende houthandel met een specialisatie in hardhout. Het is in 1965 opgericht en tot op heden een familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte benadering bent u bij ons aan het goede adres voor advies en aankoop van de diverse houtsoorten. We zijn in Bleiswijk naast de A12 gevestigd en hierdoor uitstekend bereikbaar. Onze locatie bestaat uit 38.000 m2 verhard terrein, 15.000 m2 overdekte opslagruimte, diverse kantoorruimtes en meerdere droogkamers. Door de enorme capaciteit aan opslag zijn we in de gelegenheid om een grote voorraad te hebben. Zowel de keuze aan afmetingen als de verschillende kwaliteiten van het hout zijn zeer uitgebreid. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag zo gunstig mogelijk indelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in houtsoorten voor de jacht en scheepsbouw, zoals Teak en het innovatieve, duurzame alternatief voor Teak: Lignia Yacht.
Arnhemse Fijnhouthandel Teak Eiken en 100 andere houtsoorten, plaatmateriaal en fineer.
lijmen en kitten. Teak, Eiken, Mahonie e n meer dan 100 andere houtsoorten op voorraad! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gewone en minder gewone houtsoorten fineer en plaatmaterialen aan voornamelijk meubelmakers, scheepsbouwers en ambachtelijke timmerlieden. In onze ruime voorraad kunnen wij op de ouderwetse manier bestekzoeken en natuurlijk ook indelingen maken op bijvoorbeeld kleur, struktuur en/of tekening. U bent welkom ons eens te bezoeken! Contact en openingstijden.: Klik hier voor al onze houtsoorten, inclusief een beschrijving, op kleur gesorteerd. Lees wat anderen over ons schreven op: google en facebook. Geert van Dijk., Mijn prive pagina. Ons bedrijf in Arnhem.
Houthandelbremer.nl.
Welkom bij Bremer's' Houthandel! Met meer dan 20 houtsoorten, een ruime keus aan deuren en vloeren, vele modellen lijstwerk, zijn wij de oudste en meest veelzijdige houthandel in Haarlem, zowel voor particulieren als aannemers zeker een bezoek waard. In onze werkplaats zagen of s c haven wij alles exact op maat.
Home Huyskamps.
Wij richten ons onder meer op interieurbouwers, meubelmakers, scheeps-/ jachtbouwers, bouwbedrijven/aannemerij, klusbedrijven, trappenfabrieken, timmerfabrieken, keukenmontagebedrijven, standbouwers, opleidingsinstituten / onderwijsinstellingen en andere houtverwerkende industrieën. Wij zijn dé houthandel voor Zwolle en Noord, Oost en Midden-Nederland. Bij Huyskamp's' Fijnhouthandel vindt u namelijk alles onder 1 dak.
Teak Cleaner Houthandel De Slagmolen BVBA.
omheining, schutting, poort, hekken., Alle houtsoorten: teak, grenen, vuren, iroko, azobé, afzelia, acacia, afromosia, bilinga, guariuba, padouk, ipe., Kans op aantasting van roestvrij staal, aluminium, poederlak en verf, natuursteen, keramiek en glas. Technische fiche Teak Cleaner. 2019 Houthandel De Slagmolen BVBA.
Houthandel Neelen Heesch.
bij Houthandel Neelen Houthandel Neelen is in 1967 opgericht door de vader van Richard Neelen, de huidige eigenaar. Een familiebedrijf, dat ondertussen al bijna 50 jaar bestaat! Ons bedrijf is gespecialiseerd in hardhout voor de timmerindustrie en de tuinsector, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Contacteer ons