teakhout houthandel
Volkers Hout.
Volkers Hout is de enige echte houthandel in Hilversum, t Gooi en omstreken voor aannemer, particulier, instelling en bedrijf. Sinds 1932 kunt u hier terecht voor de bewerking en verwerking van hout. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in normale producten als vurenhout, bouwhout en plaatmaterialen, ook voor bijzondere houtsoorten als beuken, eiken, teak, wengé, bamboe, grenen, douglas en merbau bent u bij ons aan het juiste adres.
Worldwood Teak and More.
Worldwood is een internationaal opererende houthandel, opgericht in 1965 door Albert van Buren. Door de jaren heen heeft Worldwood zich gespecialiseerd in de luxe houtsoorten voor de jacht en scheepsbouw. Worldwood beschikt over de grootste teakvoorraad van Europa. Zowel de keuze aan afmetingen als de kwaliteiten in de teakvoorraad zijn uitgebreid. Hierdoor kan Worldwood uw aanvraag zo gunstig mogelijk indelen. Bekijk onze voorraad. Teak is de koning van de houtsoorten vanwege zijn unieke eigenschappen.
Arnhemse Fijnhouthandel Teak Eiken en 100 andere houtsoorten, plaatmateriaal en fineer.
lijmen en kitten. Teak, Eiken, Mahonie e n meer dan 100 andere houtsoorten op voorraad! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gewone en minder gewone houtsoorten fineer en plaatmaterialen aan voornamelijk meubelmakers, scheepsbouwers en ambachtelijke timmerlieden. In onze ruime voorraad kunnen wij op de ouderwetse manier bestekzoeken en natuurlijk ook indelingen maken op bijvoorbeeld kleur, struktuur en/of tekening. U bent welkom ons eens te bezoeken! Contact en openingstijden.: Klik hier voor al onze houtsoorten, inclusief een beschrijving, op kleur gesorteerd. Lees wat anderen over ons schreven op: google en facebook. Geert van Dijk., Mijn prive pagina. Ons bedrijf in Arnhem.
Bakker de Houthandel Home page.
Actie blokhutten folder. 2019 Bakker dé Houthandel B.V. Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking van de site en gebruiken wij geanonimiseerde cookies om het gebruik van de website te analyseren. Meer informatie is beschikbaar op onze privacyverklaring pagina.
Home Huyskamps.
Wij richten ons onder meer op interieurbouwers, meubelmakers, scheeps-/ jachtbouwers, bouwbedrijven/aannemerij, klusbedrijven, trappenfabrieken, timmerfabrieken, keukenmontagebedrijven, standbouwers, opleidingsinstituten / onderwijsinstellingen en andere houtverwerkende industrieën. Wij zijn dé houthandel voor Zwolle en Noord, Oost en Midden-Nederland. Bij Huyskamp's' Fijnhouthandel vindt u namelijk alles onder 1 dak.
Teak Amersfoort De Telefoongids.
Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Albert van der Horst Houthandel. Standplaats Ermelo, bedient ook Amersfoort. 0700: 1730: Nu geopend. Een houthandel waar de wensen van de klant nog voorop staan.Voor een plintje tot een volle wagen met hout en plaatmateriaal bent u bij ons op het juiste adres.
Houthandel Neelen Heesch.
bij Houthandel Neelen Houthandel Neelen is in 1967 opgericht door de vader van Richard Neelen, de huidige eigenaar. Een familiebedrijf, dat ondertussen al bijna 50 jaar bestaat! Ons bedrijf is gespecialiseerd in hardhout voor de timmerindustrie en de tuinsector, zowel voor bedrijven als voor particulieren.
Houthandel Gent t Houtboerke. Dé houthandel uit Gent voor al uw hout voor binnen en buiten.
Buiten en tuin. Dak, constructie en schrijnwerk. Interieur en afwerking. Buiten en tuin. Kennis van zaken en eerlijk advies. Houtboerke Gedimat De Groote is dé houthandel in Gent en omstreken en een one-stop-shop voor de bouwprofessional en doe het zelver.

Contacteer ons