houthandel eindhoven
LEEUWERIK B.V. Eindhoven RegioinBedrijf.
Naast een focus op het inkopen van duurzaam geproduceerde producten, gaat Leeuwerik nog een stapje verder in haar focus op duurzaamheid. Zo worden de producten, nadat ze per schip in de haven zijn aangekomen, per trein vervoert naar het Leeuwerik distributiecentrum in Eindhoven.
Home Osbe Parket Parketvloeren Dansk Ovn Eindhoven.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Maandag t/m vrijdag 830: 1700: uur. s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend. Copyright 2019 Leveringsvoorwaarden OSBE PARKET BV Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven.
Houtzagerij en Houthandel H. Oude Hengel GmbH.
Specialist in gebintwerk en houten constructies. Houtzagerij en Houthandel. Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij, drogerij en CNC houtbewerkingsmachine. Ruim 100 jaar, en inmiddels door de vierde generatie geleid, leveren wij duurzaam hout voor verschillende toepassingen aan diverse doelgroepen.
Haardhout Nuenen Het adres voor Haardhout regio Eindhoven Nuenen Laarbeek Helmond.
Hét adres voor haardhout in de regio Nuenen Helmond Laarbeek Eindhoven. Haardhout Nuenen is een betrouwbaar adres voor al uw haardhout. Ons hout is van hoge kwaliteit, voor u gedroogd en uiteraard zeer goed geprijsd. Geen tijd om het te halen?
Welcome to Boomrooispecialist Boomrooispecialist.
Boomrooierij en houthandel Teunissen helpt u ook graag met het vervoeren van grote ladingen hout. This is a debugging block. Boomrooierij en houthandel Teunissen helpt u graag met het oplossen van al uw groenproblemen, ook leveren wij top kwaliteit haardhout in Oost Brabant, regio groot Eindhoven.zoals Valkenswaard, Waalre, Nuenen, Helmond, Geldrop, Best, Eersel.
Archieven.nl Doorzoek de gehele database van archieven.nl.
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek. Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.
Houtzagerij Eindhoven Van der Heijden.
Van der Heijden Houthandel doet dit voor u. Al sinds 1986 maakt het op maat zagen van de beste houtsoorten, voor de meest uiteenlopende projecten deel uit van onze service. Welk hout laat u op maat zagen door de houtzagerij vlakbij Eindhoven?
Van Dik Hout. RHCe Regionaal Historisch Centrum Eindhoven.
De persoon op de bovenste rij, de 2e van rechts is mijn opa Sjef van Zantvoort vader van mijn moeder. Ik heb zelf ook nog vanaf 1987 in deze houthandel gewerkt en ben mee verhuisd naar Ekkersrijt destijds en ben daar blijven werken tot 2000.

Contacteer ons