houthandel friesland
Home Barkmeijer houthandel.
Hofatex Therm DK. Welkom bij Houthandel Barkmeijer. Groothandel in hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren voor de professionele verwerker. Welkom bij Houthandel Barkmeijer. Welkom op de site van houthandel Barkmeijer, groothandel in hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren voor de professionele verwerker.
Haardhout Ferwert Friesland Uw adres voor haardhout en zweedse fakkels.
Bij iedere bestelling gratis aanmaakhout! Haardhout Ferwert geeft u een eerlijk advies. U kunt ons bellen of mailen maar langskomen kan natuurlijk ook. Wij staan graag voor u klaar! Tot ziens bij Haardhout Ferwert. 2018 Haardhout Ferwert Friesland / Techniek SkarWeb.
Homepage Houtindustrie van de Witte.
De 95, meter hoge masten zijn geproduceerd door Houtindustrie Buitenpost. Volgens directeur Theo Steenbeek van het Friese bedrijf heeft Dreumel met de masten de primeur in Nederland. Accoya, waarvan in Sneek twee bruggen zijn gebouwd, is naaldhout uit duurzaam beheerde bossen, dat door middel van een gifvrij proces wordt verduurzaamd.
Lariks hout Friesland Janjp.nl Bouwmaterialen webshop.
Lariks hout Friesland. Home / Lariks hout Friesland. Lariks hout Friesland. Lariks hout Friesland. Janjp.nl is dé leverancier van lariks hout in Friesland en omstreken. Wij hebben al ons lariks hout op voorraad in de vormen van palen, potdekselplanken, balken en ijsselrabat.
Houthandel Soepboer Home.
Home Onze produkten Zagerij Openingstijden Certificering Contact Aanbieding / Opruiming. Houthandel en Zagerij Soepboer BV is een houthandel en zagerij in Donkerbroek, in het zuidoosten van Friesland. Het bedrijf is gesitueerd vlakbij de N381 en is goed te bereiken vanaf Oosterwolde, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Assen en Zwolle.
Houthandel De Poel, groothandel in hout en plaatmateriaal.
Bovendien hebben we eind 2013 ook een freesmachine aangeschaft. Vanzelfsprekend hebben wij ook een eigen bestelauto waarmee wij elke dag, in de gehele zuidwest hoek van Friesland, altijd alles, ongeacht ordergrootte, franco bezorgen. Copyright 2017 Houthandel De Poel, groothandel in hout en plaatmateriaal.
Houtmateriaal Bouwmaterialen Tweedehands.nl.
Rustieke Douglas planken te koop NU 16., Rustieke Douglas planken te koop NU 160, pm1 Nu in Juli een mooie grote partij rustieke douglas planken te koop tegen inkoopprijzen. 20 juli 2018 0422: Vriezenveen. Massieve steiger planken 30mm dik nu voor 150pm1.,
Timmerfabriek en houtbewerking Friesland Timmerfabriek Drijfhout Friesland.
In 1938 zag onze timmerfabriek het levenslicht in Idskenhuizen in Friesland. Inmiddels gevestigd in Joure waar we dagelijks. Houten kozijnen voor uw woning. U staat er vermoedelijk niet bij stil, maar kozijnen bepalen het gezicht van een woning. Drijfhout's' Timmerfabriek maakt ze voor u op maat.

Contacteer ons