houthandel friesland
Index of /.
Timmerfabriek en houtbewerking Friesland Timmerfabriek Drijfhout Friesland.
In 1938 zag onze timmerfabriek het levenslicht in Idskenhuizen in Friesland. Inmiddels gevestigd in Joure waar we dagelijks. Houten kozijnen voor uw woning. U staat er vermoedelijk niet bij stil, maar kozijnen bepalen het gezicht van een woning. Drijfhout's' Timmerfabriek maakt ze voor u op maat.
Houthandel Soepboer Home.
Ook voor plaatmaterialen, ijzerwaren, PVC en isolatiematerialen bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren onze produkten zowel aan particulier, aannemer als groothandel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Houtzagerij friesland, zagerij friesland. Houthandel en Zagerij Soepboer BV.
Houtmateriaal Bouwmaterialen Tweedehands.nl.
Sterke douglas planken 20cm nu 160pm1., Sterke douglas planken 20cm nu 160pm1, Nu in Juli een mega partij Douglas planken van 20cm breed 20mm dik nu in de uitverkoop voor. 7 mei 2019 0418: Vriezenveen. Levendige houten wandbekleding nu voor 27.5 euro.
Houthandel Friesland Eppinga.nl.
Eppinga.nl Houthandel Friesland. oktober 22, 2015. Eppinga uit Drachten is de grootste houthandel van Friesland. Zowel online als offline bieden wij u keus uit een zeer ruim assortiment. Daarnaast kunnen wij in onze houtzagerij alles voor u op maat maken.
AHZ.
AKKRUMER HOUTHANDEL EN ZAGERIJ. Akkrumer houthandel en zagerij. Het houtbedrijf in het hart van Friesland. Leverancier van gezaagd hout en kant en klare produkten op maat gemaakt voor bedrijven, zoals winkelinterieurs, houten onderdelen voor de scheepsbouw, tuinhekken en vlonders voor hoveniers etc.
peter's' hout.
Vanaf 2 Januari zijn weer de gewone openingstijden van toepassing aangepaste openingstijden kerstdagen. Bouwmaterialenhandel Peter's' Hout is gevestigd aan de A7 in Bolsward op het industrieterrein De Marne. Het bedrijf is in 1996 opgericht als kleine houthandel/timmerfabriek door Peter en Frannie Miedema.
Houthandel Jan Sok Joure Houthandel Friesland.
Houthandel Jan Sok Wij zijn met ons houthandel gevestigd in Friesland. Houthandel Jan Sok Friesland levert ondermeer Hardhout, Geimpregneerd tuinhout en Douglas hout. Naast de houtmaterialen voor buiten leveren wij ook materialen voor binnen zoals blank vuren hout, plaatmateriaal, gipsplaten en isolatie.

Contacteer ons