teak houthandel
TEAK TEAKHOUT ruim op voorraad in Teak massief hout EN Teak platen!
Het krimpt / werkt bijna niet. Je kunt Teak voor bijna ALLES gebruiken! Wij hebben een ruime voorraad Teakhout! Wij zijn gespecialiseerd in fout en spintvrije kwaliteiten, OOK in dikke maten. dwz: we hebben GEEN koloniaal Teak! Ook Teak gefineerd plaatmateriaal!
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amersfoort PontMeyer.
U vindt hier ook brochures van de deuren voor nog meer ideeën. Daarnaast kunt u in de vestiging Amersfoort UPM composiet vlonderplanken of gevelbekleding bekijken. U kunt houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amersfoort vinden op het industrieterrein Isselt, vlakbij het centrum.
Home.
top-merken op stock. Industrieterrein Daelemveld 1120 I 3540 Herk-de-stad. Maandag tot donderdag: 07.00 u tot 12.00 u en 12.45 u tot 18.00 u. Vrijdag: 07.00 u tot 12.00 u en 12.45 u tot 17.00 u. Zaterdag: 08.00 u tot 12.00 u.
Massief hout Houthandel Van Maele.
Houthandel Van Maele. Ons aanbod massief hout. Home Ons assortiment Massief hout. Een brede waaier aan balken, planken en latten voor constructie en afwerking. Op maat verzaagbaar indien gewenst. Leverbaar in kleine en grote hoeveelheden. 105, cm x 155, cm.
Jadimex, groothandel in hout.
In 1996 werd het familiebedrijf Jadimex opgericht als groothandel in hout. Wij zijn als houthandel gespecialiseerd in duurzaam tropisch hardhout en andere duurzame ecologische alternatieven voor buiten. Elke dag helpen wij particulieren, tuinarchitecten en aannemers aan hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.
Houthandel Friesland Willie's' Hout Haalbouw B.V.
Wij zijn een voorraad houdende houthandel, die levert aan particulieren en. We kunnen veel meerwaarde leveren door een groot scala aan bewerkingsmogelijkheden. Op deze website kunnen wij nooit al onze mogelijkheden wat hout betreft laten zien. Dus heeft u iets op het gebied van hout nodig, laat u informeren en kom bij ons langs op een van beide bedrijven.
Volkers Hout.
Volkers Hout is de enige echte houthandel in Hilversum, t Gooi en omstreken voor aannemer, particulier, instelling en bedrijf. Sinds 1932 kunt u hier terecht voor de bewerking en verwerking van hout. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in normale producten als vurenhout, bouwhout en plaatmaterialen, ook voor bijzondere houtsoorten als beuken, eiken, teak, wengé, bamboe, grenen, douglas en merbau bent u bij ons aan het juiste adres.
Houthandel Thys Hout Kapellen, Antwerpen, Vlaanderen.
Thys Hout in Kapellen Antwerpen heeft als houtzagerij reeds meer dan 80 jaar ervaring. Bij ons kan u terecht voor gezaagd, herzaagd, geschaafd en ongeschaafd hout, ovengedroogd of winddroog. Wij zijn fier u een zeer ruim aanbod hout te kunnen aanbieden zoals eik, beuk, es, kastanje, notelaar, meranti, azobe, afzelia, massaranduba, ipe en afrormosia en nog vele andere.

Contacteer ons