beuken houthandel
Houtzagerijen Hout Info Bois.
De Nationale Federatie der Zagerijen werd opgericht in 1948 en verenigt.: de bedrijven die hout drogen, stomen en drenken. Via de zoekmachine in de adressenlijst vindt u de adresgegevens en een korte beschrijving van alle bedrijven die aangesloten zijn bij de Federatie.
Hendrickx Hout flexibele oplossingen in Europees hardhout!
Deze lange ervaring betekent een betere service voor onze klanten dankzij onze expertise en de uitstekende contacten die wij hebben met de beste zagerijen in heel Europa. Wij kopen ons hout aan in stammen en verwerken het tot boolhout, gekantrecht hout, planken, balken en andere hoogkwalitatieve houtproducten.
Beuk Hanssens Hout.
Beuken komt voor in het grootste gedeelte van het noordelijk halfrond maar wij leveren alleen Europees beuken. De kleur van het hout is wit tot lichtbruin. Gestoomd is het licht roodbruin. Het hout werkt vrij veel en heeft een fijne dichte nerf.
DB HARDWOODS NV RUBBERWOOD BEECH OAK LAMINATED PANELS BEUK EIK GELAMINEERDE PANELEN.
EIK verlijmd paneel met vingerlas. EIK verlijmd paneel zonder vingerlas. BEUK verlijmd paneel met vingerla s. BEUK verlijmd paneel zonder vingerlas. RUBBERWOOD verlijmd pane el met vingerlas. EIKEN bolen bekantrecht. BEUKEN b olen bekantrecht. T 32 056 50 30 71.
Houtindustrie importeur van Amerikaans gevierschaald hout CIB.
In haar opslagplaats te Westmalle bij Antwerpen beschikt CIB over een permanente voorraad gevierschaald hout in Am. Wit Eiken, Tulipwood, Noten, Essen, Wit Esdoorn, Red Elm, Kersen, en natuurlijk ook Europees Eiken en gestoomd Beuken, en dit in verschillende kwaliteiten en diktes.
NUHOS NFH GENK HOUT NV.
Het portaal van de houthandel. GENK HOUT NV. Verkoop van Noord-Amerikaans loofhout Verkoop van gezaagd loofhout Verkoop van gezaagd naaldhout Verkoop van tropisch hout Verkoop van plaatmateriaal Ook verkoop aan particulieren Bedrijf dat FSC-producten aanbiedt Bedrijf dat PEFC-producten aanbiedt Houtbewerking Show-room Schaven Station voor houtverduurzaming. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. MASSIEVE HOUTEN VLOEREN. BESLAG VOOR HOUT EN BOUW. Vurenhout epicea Daktimmer Grote voorraad massief hout ca 3.500m3 eiken en beuken droog, platen, isolatie e.a.
Brandhout: eik, beuk, es, haagbeuk, droog en winddroog.
Brandhout nodig voor uw haardvuur, kachel, tuinhaard of allesbrander? De Wase Brandhouthandel heeft een grote keuze aan brandhout, bomen, stammen en aanmaakhout! Wij leveren hout van zware loofboomsoorten hardhout: eik, beuk, haagbeuk en es. Door de hardheid van het hout geven ze schitterende vaste vuurkolen!
Houthandel Devreese: Producten Halffabrikaten in BVBA ERV.
Bestekhout zowel in eik/beuk/es. Beuken kaasplanken, tennisblokken, houten hamers. Dedoubleren en tripleren. Lintzaagwerk volgens model. Parket in halfmassief op berkenmultiplex.: Ronde stokken windschermstelen. Schaven van parket en plankenvloer. Verlijmingen in panelen, blokken, tafelbladen en tafelpoten. Website ontwikkeld door TechnoLogic. Hosting door @iPower.

Contacteer ons