beuken houthandel
Hendrickx Hout flexibele oplossingen in Europees hardhout!
Deze lange ervaring betekent een betere service voor onze klanten dankzij onze expertise en de uitstekende contacten die wij hebben met de beste zagerijen in heel Europa. Wij kopen ons hout aan in stammen en verwerken het tot boolhout, gekantrecht hout, planken, balken en andere hoogkwalitatieve houtproducten.
Houtzagerijen Hout Info Bois.
De Nationale Federatie der Zagerijen werd opgericht in 1948 en verenigt.: de bedrijven die hout drogen, stomen en drenken. Via de zoekmachine in de adressenlijst vindt u de adresgegevens en een korte beschrijving van alle bedrijven die aangesloten zijn bij de Federatie.
Houtindustrie importeur van Amerikaans gevierschaald hout CIB.
In haar opslagplaats te Westmalle bij Antwerpen beschikt CIB over een permanente voorraad gevierschaald hout in Am. Wit Eiken, Tulipwood, Noten, Essen, Wit Esdoorn, Red Elm, Kersen, en natuurlijk ook Europees Eiken en gestoomd Beuken, en dit in verschillende kwaliteiten en diktes.
Beuken stammen Carpentier Hardwood Solutions.
Een belangrijke selectie bij beuken stammen gebeurt op het rood hart. Vele beuken stammen hebben immers een groot rood hart in het midden van de stam. Wanneer men enkel wit hout wenst, bezorgt dat uiteraard een serieuze minderwaarde aan het beukenhout.
Brandhout: eik, beuk, es, haagbeuk, droog en winddroog.
Brandhout nodig voor uw haardvuur, kachel, tuinhaard of allesbrander? De Wase Brandhouthandel heeft een grote keuze aan brandhout, bomen, stammen en aanmaakhout! Wij leveren hout van zware loofboomsoorten hardhout: eik, beuk, haagbeuk en es. Door de hardheid van het hout geven ze schitterende vaste vuurkolen!
Houthandel Devreese: Producten Halffabrikaten in BVBA ERV.
Bestekhout zowel in eik/beuk/es. Beuken kaasplanken, tennisblokken, houten hamers. Dedoubleren en tripleren. Lintzaagwerk volgens model. Parket in halfmassief op berkenmultiplex.: Ronde stokken windschermstelen. Schaven van parket en plankenvloer. Verlijmingen in panelen, blokken, tafelbladen en tafelpoten. Website ontwikkeld door TechnoLogic. Hosting door @iPower.
Gestoomd beukenhout Houthandel Vlug Oud.
Graag berekenen wij voor u hoeveel gestoomd beuken u nodig heeft voor uw project en welke maten/diktes hierbij nodig zijn. Bel ons op 0299 681 429 of maak gebruik van ons offerteformulier. Vraag offerte aan. Purmerenderweg 29, 1461 DB Zuidoostbeemster. Ma t/m vrij. 0700: tot 1700.: 0800: tot 1600.: In de maanden maart t/m september zijn wij op werkdagen geopend tot 1800: uur. Specialisten sinds 1931. Houthandel Vlug Oud vindt zijn oorsprong in 1931 als Cor Vlug en Bertus Oud een houthandel/zagerij starten met de naam Houthandel Vlug Oud.
Houthandel Van Mechgelen.
Wij streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken. Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op ons rekenen voor het juiste advies. Bij ons is ook de doe-het-zelver aan het juiste adres! Houthandel Van Mechgelen.

Contacteer ons