houthandel haarlemmermeer
NURKS IN DE HOUT.
Robertus Nurks is een van de figuren uit het boek Camera Obscura van schrijver Nicolaas Beets pseudoniem Hildebrand.Robertus Nurks is ook als beeld te zien op loopafstand van het eethuis, in het recent herstelde prachtige Hildebrand monument in de Haarlemmer Hout.
Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer.
Accoya Tuinhout is de toekomst voor Haarlemmermeer, wij zijn dé houthandel. Hoveniers uit Haarlemmermeer komen alleen nog maar naar onze Houthandel, geen ander hout meer gebruiken. De houthandel van Haarlemmermeer voor Tuinhout. Accoja en Akkoya en Akkoja en Accoija zijn de verkeerde namen voor het hout in Haarlemmermeer.
PVC Vloeren Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal BergBerg.
BergBerg is de erkende interieurspecialist in PVC vloeren in regio Haarlem, Aerdenhout en Bloemendaal met o.a. BergBerg biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Therdex PVC vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe pvc vloer in regio Haarlem, Aerdenhout en Bloemendaal.
Buurtinformatie: Haarlemmerhoutkwartier Puur Makelaars.
Het Haarlemmerhoutkwartier kent een grote variëteit: van de statige buurten zoals de Bosch en Vaart tot aan de wat volksere buurten zoals de Rozenprieel. De omgeving en opzet van de buurten is zeer groen en open waardoor het heerlijk rustig wonen is.
Vrienden Haarlemmerhout.
Het idee om een vereniging op te richten ontstond in de tijd dat wij deelnamen aan de Klankbordgroep Haarlemmerhout van de gemeente Haarlem om een visie op te stellen over het beheer, het onderhoud en de toekomst van de Hout.
Houthandelbremer.nl.
Welkom bij Bremer's' Houthandel! Met meer dan 20 houtsoorten, een ruime keus aan deuren en vloeren, vele modellen lijstwerk, zijn wij de oudste en meest veelzijdige houthandel in Haarlem, zowel voor particulieren als aannemers zeker een bezoek waard. In onze werkplaats zagen of s c haven wij alles exact op maat.
Kantoor Haarlem.
Onze winkel is goed te bereiken met de buslijnen 50, 80, 340, 346 en 356. Uitstappen kunt u het beste bij bushalte Tempelierstraat. Heeft u voorkeur voor de auto, dan kunt u tegenover onze winkel parkeren in de parkeergarage Houtplein 160, per 39 minuten.
Stiho.nl Thuis in de bouw.
Wilt u toegang tot het beste wat deze website te bieden heeft? Dan moet JavaScript ingeschakeld zijn in uw browser. U kunt gemakkelijk instructies vinden voor uw browser door op het internet te zoeken of de Help-sectie van uw browser te bekijken.

Contacteer ons