haarlemse houthandel
Praxis Dé bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en je badkamer.
Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Klus deze week extra voordelig want je krijgt 25% korting op alle tuinmeubelen én bij besteding vanaf 200, krijg je ze gratis thuisbezorgd!
Vlonderplanken kopen Vlonderplanken online Vlonderplankenwinkel.nl.
Ook kunt u bij ons terecht voor houten tuintegels, waaronder hardhouten tuintegels, geïmpregneerde tuintegels. Wilt u graag een onderhoudsvrij terras in uw tuin leggen, dan hebben wij ook composiet tegels. Tuintegels zijn een goed alternatief voor vlonderplanken, omdat het leggen ervan wat gemakkelijker is.
SN Houtkonstrukties.
Door de vele mogelijkheden in uitvoeringen en opbouwcombinaties kunnen wij met onze gevelelementen zeer specifieke invullingen realiseren. In onze fabriek is een aparte ruimte aanwezig alwaar houten, kunststof of aluminium kozijnen kunnen worden ingebouwd, indien gewenst kan hier ook het glas worden geplaatst.
Haardhout kopen in Haarlem openhaardhout Haardhoutcompany.nl.
Wilt u in Haarlem genieten van uw open haard of houtkachel, maar ziet u op tegen het gesleep met houtblokken? Laat uw haardhout dan gewoon door Haardhoutcompany thuis bezorgen. Al sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in de levering van openhaardhout in Haarlem.
Dé openhaardhout specialist Haarlem en omgeving Rob Klijn.
Het openhaardhout wordt altijd netjes voor de deur afgeleverd van de woningen in Haarlem. Ook heeft u altijd direct contact met Rob Klijn zelf, zodat het één en ander netjes afgestemd kan worden. Dus bent u woonachtig in Haarlem en op zoek naar openhaardhout van hoge kwaliteit?
Heuvelman Hout.
De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die voelbaar is door ons gehele bedrijf; al sinds 1876 zijn wij leverancier van bewerkt vurenhout en ook voor hardhout en plaatmateriaal kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het inkopen van de hoogste kwaliteit hout, het hout tot de meest complexe vorm bewerken of om een specifiek samengestelde, gelabelde en verpakte levering, niets is ons te gek.
HomingXL, dé Online Woonspecialist voor Huis Tuin Ook afhalen.
HomingXL heeft een ruim assortiment aan producten om van je huis een thuis te maken. Van rechte en hoekbanken tot raamkozijnen en raambekleding, van een binnendeur en een boxspring tot de spullen om je trap met laminaat, vinyl of hout te renoveren.
Haarlems Hardhout. U gaat tenslotte voor kwalitatief openhaardhout!
Ons hout is stookklaar. Het hout is oven gedroogd, wat inhoud dat u een 100% drooggarantie krijgt. Hierdoor is het hout dus direct stookklaar zonder dat u veel moeite hoeft te doen om het vuur aan de gang te krijgen.

Contacteer ons