houthandel hengelo
Houthandel RTT.
De grootste voorraad Douglas Hout, Eiken, Geimpregneerd Grenen en tuinhout van Twente. Welkom bij Houthandel RTT in Goor. Voor uw Douglas houten overkapping, veranda of tuin project bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze webshop.
Tuinhout Twente Hengelo Overkappingen en tuinhuisjes op maat.
Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Over Tuinhout Twente. Tuinhout Twente is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van overkappingen, buitenverblijven, schuurtjes en tuinhuisjes. Wij leveren deze op maat gemaakt. Meer over ons. 7553 JH Hengelo. Maandag 0900: t/m 1800.:
Houtzagerij Twickel ruime voorraad en maatwerk hout.
Voor u de garantie dat uw hout uit goed beheerde bossen afkomstig is. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Streek Eigenhout. Hout van o.a. eiken, beuken en grenen uit het Twickelse bos. Gelegen in het hart van Twente levert de zagerij hout van onder andere eiken, grenen, douglas en larix.
Afstapmoment Buitenplaats De Houtmaat Hengelo.
Op basis van 0 beoordelingen Schrijf een beoordeling. Buitenplaats de Houtmaat is een schitterende locatie in hartje Hengelo. Hier kun je perfect ontspannen met een hapje en een drankje. Ook is deze locatie uitermate geschikt als trouwlocatie, vanwege de mooie koepel die aan het water grenst.
Kühlkamp Buitenhout.
Hout is een mooi product dat voor veel toepassingen te gebruiken is. U kunt bij ons terecht voor losse planken, balken en palen in diverse houtsoorten, maar ook voor complete producten, zoals blokhutten en tuinhuizen, overkappingen, schuttingen in verschillende uitvoeringen, tuinmeubelen, kunstgras, schaduwdoeken, barbecues en speeltoestellen.
Roossink Schuttingen Overkappingen Hengelo, maatwerk voor u!
Roossink Schuttingen Overkappingen Hengelo. Roossink Schuttingen Overkappingen Hengelo, bij ons bent bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een mooie en duurzame schutting en of overkapping. Wij zijn inmiddels al een aantal jaar specialist in het plaatsen en leveren van hout beton schuttingen en douglas overkappingen.
Buitenplaats de Houtmaat.
NL-7556 PC Hengelo. Vermeld bij contact dat je via eventplanner.ep.be komt. Alle bedenkbare feesten en partijen kunnen gevierd worden op De Houtmaat! Binnen of buiten, intiem met uw familie of in het groot met het bedrijf. Maar ook iedere zakelijke, semi-zakelijke of privé bijeenkomst is in goede handen op De Houtmaat.
CursusHout indebuurt Hengelo.
Oude Molenweg 49 7551 HB Hengelo. CursusHout is een professioneel en onafhankelijk opleidingscentrum voor houtbewerking en biedt op vakkundige wijze cursussen en opleidingen op het gebied van timmeren, meubelmaken en doe-het-zelven. Meest recent over CursusHout. Die mooie eettafel te duur?

Contacteer ons