houthandel utrecht particulier
Houthandel Houtex.
Brug Linschotensingel te Utrecht. Essen Kersen Gemeentehuis. Bilinga Western Red Cedar Strandtent. Western Red Cedar Gevelbekleding. Noordkade 42, 2741 EW, Waddinxveen. Maarten Schoutenstraat 4 industrieterrein zuid 1, 2741 SZ Waddinxveen. Noordkade 32-44 industrieterrein noord, 2741 EW Waddinxveen. Vakantiesluiting 26 juli t/m 16 augustus 2019. In verband met de bouwvakantie zijn wij de volgende weken gesloten: Week 31: beperkt telefonisch bereikbaar Week 32: volledig gesloten Week 33: beperkt telefonisch. Overlijden mede directielid Peter Poot. Vanwege de begrafenis aanstaande vrijdag, 28 juni, zal Houthandel Houtex de gehele dag gesloten zijn.
Home Hout met Historie. Beeldmerk_thumb. Beeldmerk_thumb. Beeldmerk_thumb.
Hout met Historie. Hout met Historie is naast een zakelijke leverancier in oud hout ook een inspirator en verbinder voor de particulier. Bekijk de beschikbare houtsoorten. Kom in contact met meubelmakers. Wij zijn houtjutters! Wij verzamelen oud hout door heel Europa en brengen dit bij de beste meubelmakers.
BPG Snel Bouwmaterialen.
In de regio Utrecht het adres voor al uw hout en bouwmaterialen. Naast particulieren, bedienen wij hier ook hoveniers, ZZP-ers, aannemers en installatiebedrijven: met ons uitgebreide assortiment staan wij iedereen ter dienst. Een assortiment waarbinnen plaatmateriaal, isolatie en tuinhout belangrijke factoren zijn.
Foreco Innovatief in hout Dalfsen.
Webshop voor particulier en klein zakelijk. Foreco Houtproducten, Innovatief in hout. Wij" doorbreken barrières voor meer mogelijkheden met hout en dragen zo bij aan het bestaansrecht en behoud van onze bossen als onuitputtelijke bron van duurzame grondstoffen én plezier." Foreco is een familiebedrijf en sinds 1983 actief als innovatieve en professionele speler in de houtsector. Binnen het bedrijf werken ruim 100 vaste medewerkers verdeeld over vier verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen ontwikkelen, produceren en verhandelen we houtproducten voor de professionele en particuliere markt. Als producent en houthandel leveren wij voor de Grond, Weg en Waterbouw toegevoegde waarde op basis van vakkennis en een voorraad van meer dan 15.000m 3.
Henzen Tuinhout Tuinhout voor scherpe prijzen.
Henzen Tuinhout heeft de grootste voorraad van de regio! Het juiste gereedschap is het halve werk! Wij voorzien onze klanten, zowel zakelijk als particulier, van de montage. Alle nodige gereedschappen hebben wij hiervoor aangeschaft en zo kunnen wij dit voor ons klanten snel en goed verzorgen.
Houtindustrie Amersfoort houten ramen, deuren en kozijnen voor renovatie en nieuwbouw.
de Middenweg, de Rijnstraat, de Ceintuurbaan, de Amstelveenseweg en de Lairessestraat. Op zoek naar een timmerfabriek die u degelijk gevelwerk levert met behoud van het oorspronkelijke gevelbeeld? Op maat, snel en desgewenst gemonteerd op locatie! Haal ruim 100 jaar vakkennis in huis.:
BVA Auctions online veilingen.
Houthandel Bos Info Facebook.
Houthandel Bos staat garant voor kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs gecombineerd met professioneel en eerlijk advies. Houthandel Bos is gevestigd in Austerlitz. Met 60 jaar ervaring is zij al decennia lang een vertrouwde naam in de regio Utrecht en inmiddels uitgegroeid tot een moderne houtmaterialenhandel.

Contacteer ons