houthandel utrecht particulier
Home Hout met Historie. Beeldmerk_thumb. Beeldmerk_thumb. Beeldmerk_thumb.
Hout met Historie. Hout met Historie is naast een zakelijke leverancier in oud hout ook een inspirator en verbinder voor de particulier. Bekijk de beschikbare houtsoorten. Kom in contact met meubelmakers. Wij zijn houtjutters! Wij verzamelen oud hout door heel Europa en brengen dit bij de beste meubelmakers.
BPG Snel Bouwmaterialen.
In de regio Utrecht het adres voor al uw hout en bouwmaterialen. Naast particulieren, bedienen wij hier ook hoveniers, ZZP-ers, aannemers en installatiebedrijven: met ons uitgebreide assortiment staan wij iedereen ter dienst. Een assortiment waarbinnen plaatmateriaal, isolatie en tuinhout belangrijke factoren zijn.
Houthandelonline, hout groothandel voor zakelijk en particulier.
Hout: Het hout wordt in standaard handelslengten geleverd, d.w.z. Houthandelonline is dé groothandel voor de particulier. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in hout en plaatmateriaal. Te denken valt hierbij aan: Tuinhout, Hardhout, Vuren, Red Cedar, Douglashout, Plaatmateriaal en Betontriplex.
Henzen Tuinhout Tuinhout voor scherpe prijzen.
Henzen Tuinhout heeft de grootste voorraad van de regio! Het juiste gereedschap is het halve werk! Wij voorzien onze klanten, zowel zakelijk als particulier, van de montage. Alle nodige gereedschappen hebben wij hiervoor aangeschaft en zo kunnen wij dit voor ons klanten snel en goed verzorgen.
Houtindustrie Amersfoort houten ramen, deuren en kozijnen voor renovatie en nieuwbouw.
de Middenweg, de Rijnstraat, de Ceintuurbaan, de Amstelveenseweg en de Lairessestraat. Op zoek naar een timmerfabriek die u degelijk gevelwerk levert met behoud van het oorspronkelijke gevelbeeld? Op maat, snel en desgewenst gemonteerd op locatie! Haal ruim 100 jaar vakkennis in huis.:
BVA Auctions online veilingen.
Houthandel Bos Info Facebook.
Houthandel Bos staat garant voor kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs gecombineerd met professioneel en eerlijk advies. Houthandel Bos is gevestigd in Austerlitz. Met 60 jaar ervaring is zij al decennia lang een vertrouwde naam in de regio Utrecht en inmiddels uitgegroeid tot een moderne houtmaterialenhandel.
HOUT Gratis marktplaats voor gratis tweedehands spullen.
lade kastje buro. ladekast met 4 lades, blank hout 41 cm breed, 51 cm diep, 59 cm hoog van 1 lade is de grip eraf, die krijg je er los bij en moet vast gelijmd of getimmerd worden. 4 15 juli 2019.

Contacteer ons