houthandel utrecht particulier
Bouwcenter Filippo Bouwcenter.
Log in met uw klantaccount om in de professionele shop te komen. AL WEL EEN BIOS OF IBOUWMAP ACCOUNT? Heb je een BIOS-account? Log dan voor nu nog hier in. Binnenkort heb je nog maar één inlogcode nodig voor Bouwcenter.nl!
Home Hout met Historie. Beeldmerk_thumb. Beeldmerk_thumb. Beeldmerk_thumb.
Hout met Historie. Hout met Historie is naast een zakelijke leverancier in oud hout ook een inspirator en verbinder voor de particulier. Bekijk de beschikbare houtsoorten. Kom in contact met meubelmakers. Wij zijn houtjutters! Wij verzamelen oud hout door heel Europa en brengen dit bij de beste meubelmakers.
Houthandel Houtex.
Brug Linschotensingel te Utrecht. Essen Kersen Gemeentehuis. Bilinga Western Red Cedar Strandtent. Western Red Cedar Gevelbekleding. Noordkade 42, 2741 EW, Waddinxveen. Maarten Schoutenstraat 4 industrieterrein zuid 1, 2741 SZ Waddinxveen. Noordkade 32-44 industrieterrein noord, 2741 EW Waddinxveen. Vakantiesluiting 26 juli t/m 16 augustus 2019. In verband met de bouwvakantie zijn wij de volgende weken gesloten: Week 31: beperkt telefonisch bereikbaar Week 32: volledig gesloten Week 33: beperkt telefonisch. Overlijden mede directielid Peter Poot. Vanwege de begrafenis aanstaande vrijdag, 28 juni, zal Houthandel Houtex de gehele dag gesloten zijn.
Concordia, bouwmaterialen Hout en plaatmateriaal gereedschap.
Concordia is dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia heeft vestigingen in Meppel, Hoogeveen, Dedemsvaart, Dieverbrug, Steenwijk, Heerenveen, Roden, Genemuiden, Urk, Dronten, Elburg en Grijpskerk. In Meppel bij Concordia Keuken Bad hebben wij een grote showroom voor keukens, badkamers en wand en vloertegels, natuursteen, hout/laminaat/pvc vloeren, deuren en kasten.
Berkvens Dealers.
Binnen een straal van Minder dan 5km. Minder dan 10km. Minder dan 15km. Minder dan 20km. Minder dan 50km. Minder dan 100km. Kanaaldijk Noord 24. 5710 AA Someren. T: 31 0493 49 91 11. F: 31 0493 49 62 95.
Foreco Innovatief in hout Dalfsen.
Webshop voor particulier en klein zakelijk. Foreco Houtproducten, Innovatief in hout. Wij" doorbreken barrières voor meer mogelijkheden met hout en dragen zo bij aan het bestaansrecht en behoud van onze bossen als onuitputtelijke bron van duurzame grondstoffen én plezier." Foreco is een familiebedrijf en sinds 1983 actief als innovatieve en professionele speler in de houtsector. Binnen het bedrijf werken ruim 100 vaste medewerkers verdeeld over vier verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen ontwikkelen, produceren en verhandelen we houtproducten voor de professionele en particuliere markt. Als producent en houthandel leveren wij voor de Grond, Weg en Waterbouw toegevoegde waarde op basis van vakkennis en een voorraad van meer dan 15.000m 3.
Henzen Tuinhout Tuinhout voor scherpe prijzen.
Henzen Tuinhout heeft de grootste voorraad van de regio! Het juiste gereedschap is het halve werk! Wij voorzien onze klanten, zowel zakelijk als particulier, van de montage. Alle nodige gereedschappen hebben wij hiervoor aangeschaft en zo kunnen wij dit voor ons klanten snel en goed verzorgen.
Houtindustrie Amersfoort houten ramen, deuren en kozijnen voor renovatie en nieuwbouw.
de Middenweg, de Rijnstraat, de Ceintuurbaan, de Amstelveenseweg en de Lairessestraat. Op zoek naar een timmerfabriek die u degelijk gevelwerk levert met behoud van het oorspronkelijke gevelbeeld? Op maat, snel en desgewenst gemonteerd op locatie! Haal ruim 100 jaar vakkennis in huis.:

Contacteer ons