houthandel utrecht particulier
BVA Auctions online veilingen.
Houtindustrie Amersfoort houten ramen, deuren en kozijnen voor renovatie en nieuwbouw.
de Middenweg, de Rijnstraat, de Ceintuurbaan, de Amstelveenseweg en de Lairessestraat. Op zoek naar een timmerfabriek die u degelijk gevelwerk levert met behoud van het oorspronkelijke gevelbeeld? Op maat, snel en desgewenst gemonteerd op locatie! Haal ruim 100 jaar vakkennis in huis.:
Home.
Rubens Fijnhout is gespecialiseerd in de verkoop en bewerking van diverse houtsoorten. Tot onze klantenkring behoren interieurbouwers, interieurarchitecten, meubelmakers, parketteurs, aannemers en ook particulieren. Wij kunnen een breed assortiment aan houtsoorten leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw hout door ons te laten bewerken.
Arnhemse Fijnhouthandel Teak Eiken en 100 andere houtsoorten, plaatmateriaal en fineer.
U kunt als u dat wilt op uw computer altijd de cookies uitschakelen of de ontvangen cookies verwijderen. Teak / Eiken / Mahonie hout kopen voor meubels en schepen? Kom naar de Arnhemse Fijnhouthandel! Houthandel in Arnhem 120 soorten fijnhout op voorraad.
Zoek in alles Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief.
Opneming in beheer van een particulier, niet in eigendom verkregen. 12943, m zuurvrije dozen. 2.1.2 Verkeer en vervoer. Verkeer en Waterstaat. Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij 1837-1937. Maatschappij tot exploitatie van staatsspoorwegen 1863-1937. Nederlandsche centraal spoorweg-maatschappij 1860-1934. Nederlandsche Rhijnspoorweg-maatschappij 1845-1890. Nederlandsche zuid-ooster spoorweg-maatschappij 1872-18921893. Noord-Brabantsch-Duitsche Spoorweg-Maatschappij 1869-1922. Noord-Friesche locaalspoorweg-maatschappij 1899-1935. laatste wijziging 18-05-2019., 1.220 beschreven archiefstukken., totaal 73.130 bestanden. 1608-2 Bevolkingsregistratie van de gemeente Jutphaas. Inventaris van de serie registers van de bevolkingsadministratie van de gemeente Jutphaas 1850-1971. Jansen-Haasdijk, aangevuld door T.L.H. van de Sande. 4000-4066 is met het oog op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer een openbaarheidsbeperking van 75 jaar van toepassing. Eerdere inzage in voornoemde inventarisnummers is slechts mogelijk na schriftelijke toestemming van de gemeentearchivaris van Nieuwegein. Overbrenging van een overheidsarchief. Gemeente Nieuwegein oorspr. laatste wijziging 18-05-2019., 497 beschreven archiefstukken. 218-1 Bisschoppen van Utrecht.
Woodindustries: houtstrips, boomstamtafels, betontafels en houten tafels.
Wij van Woodindustries leveren hout in de breedste zin van het woord. Voor elke wand, vloer, meubel, tafel, schutting, vlonder, terras, bad of woonkamer wens hebben wij een oplossing in uniek en apart hout. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze nieuwe boomstamtafels. Een mooie aanwinst voor uw woning of kantoor. Wij zijn er zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven, ook voor een unieke stand op de beurs of een compleet invulling voor uw woonkamer.
Houthandel Soepboer Home.
Houthandel en Zagerij Soepboer BV is een houthandel en zagerij in Donkerbroek, in het zuidoosten van Friesland. Het bedrijf is gesitueerd vlakbij de N381 en is goed te bereiken vanaf Oosterwolde, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Assen en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor diverse houtsoorten, zowel hardhout als tuinhout en timmerhout. Ook voor plaatmaterialen, ijzerwaren, PVC en isolatiematerialen bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren onze produkten zowel aan particulier, aannemer als groothandel.
Houthandel in Utrecht HoutHandelaren.nl.
Terug naar het overzicht. Houthandel in Noord-Holland. Houthandel Den Helder. Houthandel in Friesland. Houthandel in Groningen. Houthandel in Flevoland. Houthandel in Drenthe. Houthandel in Overijssel. Houthandel in Utrecht. Houthandel in Zuid-Holland. Houthandel in Zeeland. Houthandel in Gelderland. Houthandel in Noord-Brabant.

Contacteer ons